top of page
Team Meeting image

ЗА НАС

Фирма ”МОНД” е създадена през 1998 г. в с. Барутин, живописно селце в сърцето на Родопите, една от най-красивите планини в България. Започнала като предприятие за произвoдство на мебели от масивно дърво с малки мощности, фирмата в момента притежава много добри специалисти, работещи с машини от Германия, Австрия и Швейцария с програмно управление, които гарантират високо качество на произведения продукт.

Утвърден производител на мебели за обзавеждане на:

кухни, спални, детски стаи, дневни, антрета, офиси, ресторанти и хотели, като предлага пълен комплект услуги.

Ориентиране

В бъдещето ние строим промените в техниката и на пазара активно. Това ни осигурява фирмени  успехи и развитие. С това начинание предлагаме на нашите клиенти и иновативни решения, а на нашия персонал активни работни места. Приходите на фирмата осигуряват нашия растеж и финансовата ни независимост, същевременно създаваме работни места, които са много необходими за нашия район.

Отговорност

На нас е известно, че нашето начинание трябва да съвпада с обществените интереси. Нашите продукти и дейности служат преди всичко за сигурността и удобството на хората и за пестеливото използване на ресурсите на околната среда.

Инициатива и последователност

Ние работим по собствена инициатива с предприемаческа отговорност и сме консегвентни в преследването на нашите цели.

Нашите цели

Доверие и откритост

Ние информираме нашия персонал и бизнеспартньорите навреме и открито за важните начинания в нашата фирма и с това създаваме основата на доверие в общите ни работи.

Европрограми

Европрограма Монд Дервиш ООД

Основната цел на прокетната ивестиция е да допренесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономическата дейност в "Монд-Дервиш" ООД, чрез внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация, без да се уврежда качествтото на околната среда. Специфичните цели на проекта са - Внедряване на CRM система за:

- улесняване на достъпа до услуги и решения за внедряване на съвременни цифрови технологии и подобряване на киберсигурността, постигайки базови нива на цифровизация;

- увеличаване на производителността, подобряване на пазарното присъствие и развитие на потенцияал за устойивост и растеж, чрез внедряване на новия софтуерен продукт;

- оптимизиране на системите за усправление на предприятелието;

- постигане на по-бърз напредък в изпълнение на фирмената стратегия за последващо преминаване към по-високи нива на цифрова трансформация.

bottom of page